Китен

ВАКАНЦИЯ НА МОРЕ – КИТЕН – ХОТЕЛ „ПАРК ХОТЕЛ АТЛИМАН БИЙЧ”

Райски кът за една чудесна, незабравима и вълнуваща ваканция

ПОСЛЕДНИ МЕСТА – НЕ ГИ ПРОПУСКАЙТЕ!

Описание на продукта:

На 50 м от северния плаж на залива „Атлиман”- сред парк от храсти и зеленина, детска площадка, паркинг. Стаи с по 2 и 3 легла с wc, tv ,хладилник ,тераси, дневен бар, ресторант, кътове за отдих и тихи игри. В близост до 3 дискотеки, ресторанти, пицарии и увеселителни заведения,лятно кино. Закуска на шведска маса и 3 разово превъзходно хранене. Фирмата организира допълнителни приключения- екскурзии, разходка с лодка или яхта, подводно спускане и снимки, гребане, коне, пикници в природата или околни острови, риболов, екскурзии зад граница.

ЦЕНА :юли и август- за 7 нощувки и 7 закуски, обеди и вечери – 240 лв, с транспорт с автобус – 290 лв.За нощувки в реновираната част –20 лв допълнително.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

1. ЕКСКУРЗИЯ ДО БУРГАС , ДЕБЕЛТ И СОЗОПОЛ

  1. Тръгване от Китен в 14 ч .Посещение на природозащитния център Пода,където се е намирало древно пристанище, пътна станция, фар, крепостна кула и манастир от 13 в, а сега е площадка за наблюдение на изобилието от птици, които гнездят тук.
  2. Разглеждане на Деултум- древно светилище, некропол, пристанище, крепост, терми и митническа станция –арх.разкопки- вход 3 лв
  3. Поклонение в уникалният манастир „Св.Богородица”при с. Горно Езерово датиращ от 12 в., от 1982 г са построени 40 параклиса а в 7 от тях бликат 7 извора с различен състав на водата.
  4. Разходка сред причудливите пясъчни фигури в Бургас
  5. Романтична разходка „Вечерен Созопол” с хапване в крайбрежни заведения.
  6. Прибиране в Китен вечерта.

ЦЕНА: 16 лв с вечеря сух пакет

2.ЦЕЛОДНЕВНА РАЗХОДКА ДО СИНЕМОРЕЦ – Тръгване в 9 ч с разглеждане на с.Велика, Фазаново, Варвара- обяд – сух пакет в Синеморец, плаж на „Липите” по желание, плаж на р. Велека и кафе в” Арапя” или „Оазис” – цена 8 лв

3.ПОЛУДНЕВНА – ОТ 15.30 – корабче на Ропотамо, кафе на „Дюни” и Каваците-8 лв

4.ПОЛУДНЕВНА –от 15 ч – с корабче от Бургас до о-в „Св.Анастасия”- с разглеждане на о-ва, църква и кафе в ресторант- цена 12 лв за автобуса 7 лв за корабчето.

РАЗПИСАНИЕ НА ЕКСКУРЗИИТЕ.

Вторник- 16..08.- 15.30 ч – плаж на ММЦ

Сряда -14 ч- Деултум, Бургас и Созопол – с вечерен сух пакет

Четвъртък—9ч – Синеморец със сух пакет за обяд

Петък – 15 ч- о-в „Св.Анастасия”

Събота – Ропотамо, Дюни и Каваците, след вечеря- по желание – на бира и рибка на „Скалите”-крайбрежно заведение в Китен.

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “ВАКАНЦИЯ НА МОРЕ – КИТЕН – ХОТЕЛ „ПАРК ХОТЕЛ АТЛИМАН БИЙЧ””

Your email address will not be published. Required fields are marked *