ilindenski

НА РОДОПИТЕ – С ЛЮБОВ!

90.00лв.

Екскурзия – 04-05.08.2018г

1 нощувка

Налично

Описание на продукта:

Гайди на Илинденските поляни

4-5.08.2018 г – СЪБОТА и НЕДЕЛЯ
1 ден – Тръгване в 7.30 ч от светофара до МОЛА срещу Лидъла на Опълченска. Пътуване към Широка лъка. Изкачване към с.Гела и около 40 мин. пеш към Илинденските поляни. Там, по традиция всяка година се провежда конкурс – надсвирване с каба-гайди, с голям брой участници, включително и от чужбина. Разглеждане на параклиса „Св.Илия” изрисуван с изумително майсторство от напълно неук художник, просветлен от божието вдъхновение. Хапване в механа и разходка в Широка лъка и с.Стойките – типично родопско селище със своя романтика. Настаняване в хотел „Снежанка” в Пампорово –басейн, вечеря с купон, нощувка.

2 ден – Закуска. Пътуване към Смолян, в природен резерват „Сосковчето”, където ще се насладим на Смолянските водопади – смайващи кътчета по протежение на малката рекичка, която се спуска стремглаво надолу и образува десетки малки и по-големи водопади, езерца, гладки скали и валчести камъни, благоустроени с мостчета, кътове за отдих и най-отгоре, най-големият водопад, който се намира под връх Персенк с височина 30 м. Отбивка и на Смолянските езера, обяд в механа. По желание изкачване и до връх Снежанка. Пътуване към София – пристигане вечерта.

ЦЕНА: 90ЛВ
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: транспорт, 1 нощувка, закуска и вечеря, басейн, купон, екскурзовод, посещение на посочените обекти.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:обеди, лифта – 10 лв и вход за кулата Снежанка – 5 лв, лични разходи. Нужни са удобни обувки, екип за лошо време.