vazov-sopot

Празници на розата

КОД: 825c78cd53a4 Категория:

Описание на продукта:

Празници на розата – Клисура – розоварене, Карлово – Царицата на розата, водопада Сучурум, Сопот- Аневско кале, лифта и Дядо Стояновата воденица